Cityfod din statsautoriserede Klinik for Fodterapi

Hos Cityfod er vores fodbehandlinger tilpasset dine fødders behov. Sunde fødder skaber velvære i hele kroppen.

Bestil tid til fodbehandling med vores online booking.

Mandag 8-17
Tirsdag 9-18
Onsdag 8-17
Torsdag 9-18
Fredag 8-16

Om klinikken

Cityfod byder velkommen til Anita, vores nye fodterapeut. Anita har 15 års erfaring og træffes på klinikken hver fredag. Book tid på vores online booking.

Cityfod behandler alle slags fødder. Teamet består af dygtige og erfarene statsautoriseret fodterapeuter med baggrund fra Steno Diabetes Center samt mange år i privatpraksis.

Vores fokus er kyndig behandling og vejledning af dig uanset, hvilke behov du har eller dine fødders tilstand. For eksempel er vi er mange, der har fejlstillinger i vores fødder, og som derfor kan have gavn af indlæg i løbe- og sportssko samt hverdags- eller sikkerhedssko. Klinikken har særlige kompetencer i fremstilling af fodindlæg. Disse fremstilles specielt til dine fødder.

Ring til klinikken og hør nærmere.

17547096_745623432274447_8665468927649217561_o.jpg


Det attraktive valg når du skal behandle dine fødder optimalt.

Slap af i vores smagfuldt indrettede og beroligende lokaler med personlig service og gratis kaffe/te/vand mens dine fødder får den rette behandling.

 
 

Beliggenhed

Cityfod er centralt beliggende i København på Rosenørns Allé 16 ca. 100 meter fra Forum metro station og tæt på busstop (linje 1A, 2A, 68, 71 og 250S). Der er 2 handikap p-pladser 40 meter fra klinikken samt mulighed for gratis parkering på Frederiksberg. Klinikken har handikapvenlige og trinfri adgangsforhold.

 
 

Behandlinger

hand-drawn armchair icon

Fødder

hand-drawn empty pill bottle icon

Indlæg og små aflastninger

hand-drawn aim target icon

Vorter, ligtorne og neglesvamp

hand-drawn simplified needles in back acupuncture icon

Bøjlebehandling

“Skøn og professionel behandling. Kan varmt anbefales til trætte og væskefyldte fødder, som følge af graviditet. Det var som at få et nyt sæt fødder. Tak!”

Nanna