Den traditionelle

Starten på din behandling er et afslappende fodbad. Herefter bliver neglene klippet, slebet, renset op og rettet til. Hård hud og evt. ligtorne m.v. fjernes. Der afsluttes med en let fodmassage.

Varighed maks. 45 min.

Lille behandling

Din behandling omfatter et afslappende fodbad, samt enten klipning, slipning og oprensning af negle eller beskæring af hård hud.

Varighed maks. 25 min.

Den komplicerede

Som den traditionelle fodbehandling samt behandling af diverse komplikationer f.eks. hyperkeratose, hælrevne, ligtorne, vorter eller behandling af sår m.v. Der afsluttes med en let fodmassage.

Varighed maks. 60 min.

Delbehandling

Behandling af et specifikt symptom f.eks. en ligtorn, nedgroet negl m.v.

Varighed maks. 15 min.

Luksus spabehandling

Indledes med den traditionelle fodbehandling. Derefter forkæles huden med en nænsom peeling scrub efterfulgt af en nærende maske. Efterfølgende gives massage af underben og fødder med en fugtgivende creme eller olie.

Varighed maks. 90 min.

Vi er mange, der har fejlstillinger i vores fødder, og som kan have gavn af indlæg såsom i løbe- og sportssko samt hverdags- eller sikkerhedssko.

Klinikken har særlige kompetencer i fremstilling af forskellige typer indlæg, og disse fremstilles specielt til dine fødder. Det kan afhjælpe fejlstillinger og give en bedre gang og komfort i dit fodtøj.

Vi fremstiller individuelt tilpassede indlæg til præcis din fod og dit fodtøj og vejleder i optimalt fodtøj.

Klinikken tilbyder også indlæg til dig, der har leddegigt eller diabetes eller har andre særlige aflastningsbehov og som kan være tilskudsberettigede.

Ring til klinikken og hør nærmere – se kontaktoplysningerne klik her

Behandling af fodvorter i forbindelse med fodbehandling koster ikke ekstra. Benytter du et håndkøbsmiddel til behandling af fodvorter, kan vi påføre dette i forbindelse med fodbehandlingen.

Ligtorne er hård hud, der går dybt ned i huden og trykker på nervespidserne. De dannes, når der er et stort tryk på et lille afgrænset område. Hård hud opstår, når et fremspringende punkt på foden vedvarende udsættes for tryk eller gnidning, hvilket over tid danner ligtorne. Disse kan opstå f.eks. ovenpå tåled, mellem tæerne eller under foden. Behandling af ligtorne i forbindelse med fodbehandling koster ikke ekstra.

Onychomycosis er svamp i negle. Dette kan forekomme under/på tånegle og skal diagnostiseres af egen læge. Neglesvamp er ofte årsag til fortykning af tånegle, og vi kan slibe neglene ned, men ikke altid helt til normal tykkelse.

Bøjlebehandling af nedgroede negle (ortonyxi).

En nedgroet negl kan blive smertefuld. Behandlingen vil oftest være en bøjlebehandling, hvor en bøjle formes efter neglen og limes på neglen. Den vil langsomt påvirke neglen med et træk, så neglesiderne løfter sig igen. Bøjlebehandling er en skånsom behandling, og bøjlen mærkes ikke ved almen bevægelse.

En succesfuld behandling af nedgroet negl vil oftest kræve flere behandlinger og justering/udskiftning af neglebøjlen. Dit daglige fodtøj kan også være en del af forklaringen på, hvorfor du har fået en nedgroet negl. Gode råd om fodtøj og egen pleje af negle indgår som en del af behandlingen.

Det er muligt at søge om tilskud fra den offentlige sygesikring til bøjlebehandling efter henvisning fra egen læge om behandling af ortonyxi hos en statsautoriseret fodterapeut. Tilskuddet gælder til et begrænset antal behandlinger.

Af hensyn til dig og generel patientbeskyttelse skal fodterapeuter føre journal på alle klienter/patienter uanset behandlingen. Din fodterapeut har tavshedspligt jf. sundhedsloven og journalindholdet er fortroligt.